Logo
Logo

Psykolog Helene Kristiansen

- terapi og personlig udvikling

Find din balance i hverdagen

- et psykologisk og kropsligt gruppeforløb mod stress

Pernille Nielsen fra DinKrop.nu og Psykolog Helene Kristiansen tilbyder i samarbejde et helt nyt koncept: et gruppeforløb med både gruppeterapi og yoga til forebyggelse og behandling af stress.

Vi starter nyt gruppeforløb op i starten af 2024.

Få hjælp til at leve et liv med større mentalt og fysisk overskud i hverdagen igennem et intensivt og helhedsorienteret gruppeforløb med både gruppeterapi og yoga. Vi tilbyder her et helt nyt gruppeforløb som kobler de psykologiske og de kropslige aspekter af stress, hvor du får masser af konkrete teknikker til at forebygge og håndtere stress samt lærer at skabe både ydre og indre balance og ro.

Det kan være for dig, der oplever tidlige tegn på stress, oplever vanskeligheder med at finde og få skabt balance i hverdagen, eller for dig, der oplever akut eller langvarig belastning i dit liv.

Det er for dig der ønsker forandring i dit liv og er villig til at investere tid i dit eget mentale og fysiske helbred. Vi arbejder helhedsorienteret, og vi vil i forløbet arbejde med både psykologiske teknikker og fysiologiske teknikker herunder bl.a. kognitiv adfærdsterapi, arbejdsskemaer og hjemmearbejde samt med mindfulness, vejrtrækningsøvelser, afspænding og yoga. Du får hjælp til at ændre uhensigtsmæssige mønstre i dit liv. Vi hjælper alt det vi kan, men det kræver også, at du arbejder med temaerne og redskaber ude i dit liv og handler for at ændre dit liv. Vi er guiderne på denne rejse, men det er din rejse!

Baggrunde for at opleve stress er vidt forskellige. For nogen er det arbejdsrelaterede eller private forhold, for andre er det særlige bekymringsmønstre og andre lider af fysiske sygdomme osv. Uanset baggrund kan alle få glæde af gruppeforløbet, da det ikke er afgrænset til en specifik årsag til stress men stress som et alment fænomen.

Det kan du forvente at få ud af forløbet:

 • Blive bedre til at mærke og forstå dig selv, din situation og din stress
 • Blive bedre til at holde gode pauser og sætte tempoet ned
 • Lære at berolige nervesystemet
 • Blive bedre til at prioritere hvad du bruger tid og energi på, hvad der er vigtigt for dig
 • Blive bedre til at skabe balance i din hverdag
 • Blive bedre til at sige fra og sætte grænser på en ordentlig måde
 • Blive bedre til at slippe den dårlige samvittighed
 • Blive bedre til at være nærværende i dit liv og dine relationer
 • Få større ro, nærvær, tilfredshed og glæde i dit liv.

I gruppeterapien ved psykolog arbejder vi med forståelse af stress og med værktøjer til at håndtere stress. Vi fokuserer på at forebygge og håndtere stress samt at mestre hverdagens belastninger. Vi arbejder bl.a. med nervesystemet og hjernen; identificering af belastninger, balance/ubalance og værdier; bekymringer og angst; kontrol; selvkritik; dårlig samvittighed og kunsten at sige nej; den gode planlægning; det beroligende nervesystem; mindfulness.

Der er ikke tale om traditionel gruppeterapi, hvor du skal fortælle hele din historie. Du vil i gruppeforløbet her koncentrere dig om din egen udvikling, og arbejde med dig selv ud fra den viden og de redskaber og teknikker, som du præsenteres for. Du vil i gruppeforløbet kunne dele erfaringer og oplevelser med de andre på holdet, hvis du har lyst og kun hvis du har lyst – det er fuldstændigt frivilligt. Til gengæld vil du i et gruppeforløb kunne opleve, at du ikke er alene, men at andre sidder med lignende udfordringer, symptomer og oplevelse. En stor del af indholdet er det samme som i individuel behandling ift stress, men gruppeforløbet kan noget særligt, fordi man er flere, der lærer samtidigt, at man lærer af og med hinanden. Derudover får man mere for pengene i et gruppeforløb.

I yoga forløbet får du aktiveret den beroligende del af nervesystemet, som altså virker direkte stressreducerende. Vi arbejder bl.a. med langsomme rolige stræk, afspænding, vejrtrækning, dyb hvile, opmærksomhed/nærvær og kropsbevidsthed. Du kommer til at sanse og mærke din krop på en helt anden måde. Du behøver ikke være super fleksibel eller erfaren i yoga for at være med. Alle kan være med, og øvelserne er altid tilpasset den enkelte. Yoga er rigtig godt mod stress, og du får den perfekte effekt ved at kombinere yoga med et psykologforløb til forebyggelse eller behandling af stress, idet du kommer i gang med træning af de her vigtige kropslige færdigheder.

 • Små hold på maks. 8 deltagere (minimum 4 deltagere)
  • 6 sessioner á 2 timers varighed ved psykolog + opfølgningssession efter ca. 2 mdr. (i alt 14 timer)
  • 6 yogasessioner á 1 ½ times varighed (9 timer)
  • Eftermiddagssessioner som ligger udenfor traditionel arbejdstid
  • Intensivt 6 ugers arbejde med at skabe mental og kropslig balance for dig
  • En helhedsorienteret tilgang som kobler de psykologiske og fysiologiske aspekter af stress, og træning i både psykologiske og kropslige færdigheder
  • Oplæring i praktiske redskaber, du kan bruge i hverdagen
  • Undervisningsmateriale, arbejdsskemaer, lydfil og video-materiale som støtte til dit arbejde og træning på egen hånd.

  Du får grundig instruktion i hvordan du arbejder med de konkrete teknikker og øvelser i din hverdag, og hvordan du får mest muligt ud af forløbet. Det er vigtigt at du er indstillet på, at arbejde engageret med forløbet, men uanset om du har mulighed for at arbejde meget eller i mere begrænset omfang imellem sessionerne, vil du kunne få effekt af forløbet.

  Vi starter gruppeforløbet op i starten af 2024. Der kommer mere info snart.

  Samlet pris: afventer

  Det er muligt at opdele betalingen i 1, 2 eller 3 rater. OBS. Ved booking overføres du til DinKrop.nu for betaling.

  Hvis du er under 26 år og/eller opfylder et af kriterierne 1-11 for psykologhjælp (se mere her) og medlem af Sygeforsikringen Danmark kan du få et tilskud til gruppebehandlingen:

  • Under 26 år og udenfor henvisningskriterierne 1-11: 200 kr. pr. gruppebehandling.
  • 26 år eller over og indenfor henvisningskriterierne 1-11: 200 kr. pr. gruppebehandling.
  • 16-25 år og indenfor henvisningskriterierne 1-11: 300 kr. pr. gruppebehandling.

  Hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark vil du blive ringet op af psykolog Helene Kristiansen inden opstarten af gruppeforløbet.

  Læs om yogainstruktør Pernille Nielsen her - Læs om psykolog Helene Kristiansen her.

  Oplever du svære symptomer på stress anbefaler vi, at du kontakter os mhp. at vurdere om du har brug for et individuelt behandlingsforløb. Kontakt mail@dinkrop.nu eller psykologhelenekristiansen@outlook.dk, hvis du er i tvivl om forløbet er noget for dig. Får du brug for en individuel samtale ved psykolog undervejs eller bagefter har du selvfølgelig mulighed for det, og der tilbydes en særlig pris på. 850 kr. til gruppedeltagere (normalpris 950 kr.).

  Find din balance i hverdagen

  - et psykologisk og kropsligt gruppeforløb mod stress

  Psykolog Helene Kristiansen

  Magnesmindevej 8, 9800 Hjørring

  Tlf. 51 62 71 33 - Mail psykologhelenekristiansen@outlook.dk

  Medlem af Dansk Psykolog Forening - Autoriseret af Psykolognævnet

  ​CVR-nr. 32824021