Logo
Logo

Psykolog Helene Kristiansen

- terapi og personlig udvikling

Mine ydelser

Terapi og coaching

Der kan være mange forskellige årsager til, at man kontakter en psykolog. Det kan være, at man føler man er nede i et hul, som man ikke kan komme op ad; at angst hæmmer ens liv; at man overtænker alt; at man ikke føler sig god nok; eller alt muligt andet. I terapi arbejder vi med netop dine problemstillinger.

Se mere under Om terapi.

I psykologisk coaching er fokus på dine ressourcer og en klar målsætning. Forløbet kan tage udgangspunkt i personlige eller arbejdsrelaterede forhold.

Kurser og foredrag

Jeg tilbyder foredrag, oplæg og kurser, som kan skræddersys til jeres behov fx på arbejdspladsen, konferencer, i foreninger eller på uddannelsesinstitutioner. Har i spørgsmål eller specifikke ønsker til et foredrag eller undervisning, så kontakt mig gerne, så vi kan aftale det nærmere.

Konsultation

Jeg tilbyder psykologfaglig konsultation til private og offentlige.

Supervision

Supervision kan benyttes, hvis du/i ønsker faglig udvikling eller oplever problemstillinger i forbindelse med dit/jeres arbejde, som du/i gerne vil have hjælp til i et trygt og respektfuldt rum. Her kan du/i få støtte og "læsse af", hvis en fagrelateret problemstilling tynger. Jeg superviserer ud fra et kognitiv adfærdsterapeutisk grundlag. Det gælder både traditionel kognitiv adfærdsterapi samt nyere 3. bølge retninger som ACT, CFT og mindfulness.

Gruppeforløb

Fra stress til Styrke, Ro og Balance

Find din balance i hverdagen

- fra stress til Styrke og Ro

Få hjælp til at leve et liv med større mentalt og fysisk overskud i hverdagen igennem et intensivt helhedsorienteret gruppeforløb med både gruppeterapi hos psykolog og med yoga i samarbejde med Pernille Nielsen fra DinKrop.nu. Vi tilbyder her et helhedsorienteret gruppeforløb som kobler både de psykologiske og de kropslige aspekter af stress, hvor du får masser af konkrete teknikker til at forebygge og håndtere stress samt lærer at skabe både ydre og indre balance, ro og styrke.

Her får du også et helhedsorienteret forløb med psykologiske teknikker, mindfulness, afspændingsøvelser og åndedrætsøvelser, men uden den integrerede yoga (jeg anbefaler stadig yoga ved siden af). Vi mødes 6 gange á 2 timer og til opsamling til kun 3000 kr., hvilket er ca. halv pris ift et individuelt forløb.

Der er ikke planlagt nye hold pt..

Terapi og personlig udvikling

Psykolog Helene Kristiansen

Magnesmindevej 8, 9800 Hjørring

Tlf. 51 62 71 33 - Mail psykologhelenekristiansen@outlook.dk

Medlem af Dansk Psykolog Forening - Autoriseret af Psykolognævnet

​CVR-nr. 32824021